domingo, 5 de febrero de 2012

SETMANA DE LA DOBLE MITJA TERRASSA: MARATO TERRASSA



Setmana de intensitat la darrer de gener del nou any pensada per agafar volum d'entrenaments i també aprofitant que el temps acompanyava. En resum de dilluns a divendres entrenaments de run matinals amb els steps corresponents, divendres swim 1km + 80 abdominals.
Dissabte de CID pels nens i 15km run mes 40 piscines + 80 abdominals.
Tot aixo pensat per culminar la setmana amb un bon entrenament sent conscient de tirar el crono en la mitja de terrassa. Em desperto a les 6.00 AM per tal de poder realitzar dos vegades el circuit de les avingudes amvb un total de 21km en 1:45. A ritmes mes intensos pero amb la finalitat de "carga", res mes. Em permet acabar abans de les 8 del mati, temps suficient per realitzar una bona dutxa, un esmorzar evidentment familiar i preparar-ho tot per anar amb els nens a l'arc de sortida per fer foto de familia: Alfred, Montse, Txell, Jordi, Nuria, Pilar, Adria, Albert i un present. Aquesta familia es va engrandint cada any més.
Aixo de correr a casa sembla que promet. En fin sortim de forma relaxada tot i que per el ritme normal un pel accelerats. Tot i que al final veurem com ens permetrà millorar temps respecte anys anteriors. En resum marquem ritmes per sota 6 però en pocs kilometres recuperem el ritme de creuer de sempre, prudent però segur.
Els ritmes son constants i bones sensacions. En arribar a la Rambla, comencem a pujar i decideixo testar en el km 18 sense mes finalitat que veure quines forces em resten desprès de acumular gairebé la distancia de la marato. Deixo a la montse i enganxo al Jordi i a Albert i segueixo a bon ritme fins arribar a l`arc d'arribada amb un temps de 1:58 respecte els 2:03 de Montse. Aixo vol dir que ella ha millorat molt, enhorabona aixo com tambe Albert i Jordi. Respecte a mi, molt satisfet per el resultat de poder sentir-me amb forces suficients per poder apretar i seguire fent algu mes de distancia. Aquest es el resum.
MOLTES FELICITATS A LA TXELL PER EL TIEMPAZO: 5km 25 minuts. Ara segons ella dixit: ANY 2013 la meva primera MITJA MARATO TERRASSA. Som-hi!!!!!
Setmana de força intensitat que em porta a reduir per a la seguent tot i que el primer diumenge de febrer anem a la MITJA DE GRANOLLERS. Veurem!!!!!
PD: setmana de 2 dies de nigth sessions amb HOME SPINNING. Good feelings.

No hay comentarios: