sábado, 21 de enero de 2012

19 ANYS DE FELICITATSetmana mixta de molt bons records. Tres de treball amb les P.P. i dos de descans amb entrenaments i el que es mes important, celebracio de 19 anys recordant els nostre primer dia de sortir amb la Txell. Vam començar a sortir amb una esquiada i el dimecres vam tornar a sortir amb una esquiada novament. Quins records més bonics i novament quina experiencia més agradable. Un dia perfecte, sortida deixant els nens desperts amb un peto ben fort, esperant a les 17.00 hores recollir-los i disfrutar d'ells tota la tarda. Aixi va ser, arribada a la Masella dia de sol esplendit i esquiada perfecte (tot i que la neu era escasa i basicament tota artificial). No vam parar des de 9:30 fins les 15:00. Llavors dinar i patates braves de rigor amb coca cola per recuperar energia. Sensacions internes i personals indescriptibles, per recordar.
Arribada al cole i els nens sorten molt contents al veure els pares i fem berenar i cap a casa per jugar tota la tarda. Que bé??????
Respecte el tema esportiu entrenaments, preocupacio el dissabte anterior per sortida 13km i despres swim 2,5 km + 120 abdominals. En el run punxada al peu i lessió degut a la sobrecarrega de tota la setmana per intensitat elevada de la meva amiga "DOLORES". Ja ho veia a venir, però tot te un peatge en asquesta vida, el que algo quiere......
En resum diumenge de swim, 2km + 80 abdominals.
Setmana de dilluns, steps matinals 10x1x100 i 10x1x50, dimarts run + 80 swim + 140 abdominals.
Dimecres esquiada, dijous steps matinals i divendres steps + 1km swim + 80 abdominals.
Aquest mati trail run 21km amb el circuit tradicional i per primera vegada en el 2012 he pogut tastar la primera distancia que em trobare en la IRONCAT, 4km swim en 1:15 minuts en atletic. Content per les sensacions, ho he plantejat en 4 series de 40 piscines, es a dir, 4x1km, i mitjançant una bona hidratacio de liquid, 0,5l de aigua, 0,35 aquarius i un gel he soportat un bon ritme, sense rampes i acabant fent estiraments amb molt bones sensacions. La veritat es que poder realitzar aquest entrenament amb ambdues disciplines i les distancies mencionades em fan sentir amb una direccio correcte, amb la tranquilitat que els entrenaments que estic realitzant m'estan donant un fons molt bo, sempre sent prudent amb el tema de les sobrecarregues que sera el tema que haure de procurar mes per el que porto de moment.
L'esquiada del dimecres tambe va ser prova per veure el fons que tinc i poder canviar d'aires i de disciplina esportiva i mes acompanyat de la Txell.
Dema provarem de intensificar Spinning amb 1 o 2 sessions, ja ho veurem
Setmana que ve ja la mitja de Terrassa per acumular i la seguent la de Granollers. Aixo ja comença a ser un non stop.
Penjo fotos.

No hay comentarios: