domingo, 8 de enero de 2012

TEMPORADA 2012



Despres de vacances de fi d'any, turrons, caldos, canalons,..... la festa va acabar en familia a casa amb els dos petitons amb una copa de cava per celebrar la nova entrada d'any. Esperem tenir salut i força per tothom. La il.lusió, ganes de treballar i gaudir de la vida ja la possarem nosaltres.
Bueno, pel que respecte a la meva vida esportiva, esquiada amb familia per primera vegada. RESUM: IMPRESSIONANT, nomès veient la cara dels nens espantats damunt els esquis era una passada, pobrets, el primer dia força vent a l'estació de LES ANGLES, però els altres el temps va recuperar i van poder esquiar amb monitor amb un sol de justicia. Bones sensacions per a ells i nosaltres vam poder aprofitar per recuperar el ritme perdut dels darrers anys. Alimentació cuidada aquesta setmana d'esqui per perdre cert pes i tornar a recuperar ritmes. Sortida un dia a la tarda nevant amb Txell i Jordi run de 5km fins al llac de MATEMALE amb tornada per mig dels camps tots enxarcats i nevant. Quin paissatge més bonic. Sessio que va servir per deixar-nos K.O.
Arribada el dia 5 per la cavalgada pels nens a Terrassa i dormir dora per any demà veure els regals de REIS. Quina il.lusio els hi va fer, disfresses, Toy Story,....carbó,.... En fi una setmana de vacances INOLVIDABLE.
Mentrestant 3 sessions WWW.BESTCYCLING.ES on line de 50 minuts cadascuna per tonificar musculatura pensant en el mes de maig 2012. Ja queda menys. Amb la DOLORES em quedo KO, com es nota el canvi de desarrollo de musculatura. Entre ski i cycling, quan he sortit com el divendres i diumenge 20km run, estic mort, tinc carregats els bessons. En fin es lo que tiene el deporte, aixo diuen. Penjo fotos molt boniques i divertides.

No hay comentarios: