lunes, 30 de mayo de 2011

1 SORTIDA ROAD BIKE PENEDES


Setmana normal en quant als entrenaments donada la intensitat de la jornada laboral. Sortida als matins, per cert, totalment recuperat de la lessio del peu, amb entrenaments de run suaus per el dissabte i el diumenge sortir amb bicicleta de carretera pels camins i carreteres del penedes, aixo si que es plaer. Dissabtge sortida fallida despres de trencar la cadena, pero diumenge bona sortida tranquila de 30km per anar des de Bisbal del Penedes a Salomo podent observar els paissatges de les vinyes i tot florit. Que bonic i que relaxant, es la versio de l'anunci de bmw però amb versió bicicleta. La duressa del terreny amb cert desnivell es relativitza amb el relax del paissatge. Esperem poder anar repetint aquestes sortides on vas coneixent els diferents camins que hi ha per les zones del baix penedes.
Aquesta setmana toca entrenament si tot va be el dijous per tal de veure el nivell per poder apuntar-me a la sailfish de berga del setembre. Esperem que tot vaig ok. Sembla que el terreny de la bicicleta es el tema a tractar i desenvolupar al llarg de l'estiu, amb aixo practicant sortides entorn els 100km aniré agafant nivell.
Tanco la setmana amb diumenge a la nit amb entrenament a la piscina de l'atletic repetint la sessio del divendres amb 1,250km i 80 abdominals.

Seguim caminant.

Link per amants a les vinyes, molt relaxant, indrets al costat de casa per disfrutar del bon paissatge

http://vinyesdelpenedes.blogspot.com/

No hay comentarios: