domingo, 22 de mayo de 2011

SETMANA INTENSA

Despres de setmana de descans de la trailwalker, aquesta setmana he recuperat entrenaments al llarg de la setmana, amb sortides diaries matinals de 35 minuts de forma suau.Despres del ensurt de la setmana pasada on el divendres de forma molt tonta hem vaig fer una fissura al dit petit del peu esquerra on el metge em va recomenar repos absolut de una setmana, vaig decidir fer nomes beach swim tant dissabte com diumenge pero aquest dilluns ja estava recuperat aparentment. I aixi ha estat. resumint:

Dillluns: 35 minuts run + 1km swim + 80 abdominals
Dimarts: 35 minuts run
Dimecres: 35 minuts run + 1km swim + 80 abdominals
Dijous: 35 minuts run + 1km swim + 80 abdominals
Divendres: 35 minuts run + 1km swim + 80 abdominals
Dissabte: Aquatlo "LUIGGI" 20 km run + 1,5 swim + 80 abdominals
Diumenge: Aquatlo "LUIGGI" 20 km run + 1km swim

Sembla que la intensitat dels entrenaments van a millors sense molesties, cosa que ens fa plantejar la segona part de la temporada amb algun objectiu concret. De moment farem el AQUATLO DE TORREDEMBARRA el mes de JUNY i alguna cursa. Aquest principi de mes espero poder fer un entrenament de qualitat amb el company ISMA de una triatlo de mitja distancia per poder decidir si fare el SAILFISH de BERGA el mes d'octubre.
Per cert seguim esperant les noticies del mes octubre per saber si les preinscripcions de la MARATO 2012 LONDON ens portaran a l'escena de l'any olimpic.

Fins la propera. Gracies

No hay comentarios: