domingo, 13 de febrero de 2011

6 SETMANA: ELS 2 MONESTIRS = 32KM





Seguint amb els ritmes d'entrenaments suaus al llarg de la setmana, en resum 4 dies amb entrenaments matinals d'steps amb 10x100x1 10x50x2 +3km swim, la setmana prometia entre dues possibilitats, aixo si, running de montanya per incrementar la distancia que portem acumulada de forma ordenada. Estavem entre el diumenge 31km cursa a la Garriga o be per la que al final vam obtar per logistica de tot l'equip PFM, els 2 MONESTIRS amb 32km de recorregut. LA idea era sortir de Terrassa amb FFCC 6:47 amb la companyia del Jose Luis i la seva dona que anaven amb ritme de caminar i nosaltres, tot equip al completo, MONTSE-JORDI-ALFRED-LLUIS, per arribar a 7:00AM a Sant Cugat, sortida en punt per agafar direccio HP, per anar Coll de Can Viver despres direccio LES FONTS- CAN PARELLADA, CAN MONTLLOR, vam poder passar gracies al guia turistic ALFRED pel veritable passatge del CAMI DELS MONTJOS, fins arribar a MATADEPERA, i preparar la pujada cap a la MOLA, baixada per la CANAL DE L'ABELLA i arribada finalment a CAN ROBERT. En total 32KM amb molt bones sensacions i 4:45minuts. Equip tot en forma per superar novament aquesta etapa. Ara toca preparar la seguent.
Segurament ja estem bastant en forma per fer MARATO BCN, promet aquest any una vegada formalitzada la inscripcio.
Respecte La trailwalker, gracies novament a tothom per la col.laboracio ja que estem a 1450 euros, nomes ens resten 50 eurillos. GRACIES, MOLTES GRACIES.
Adjuntem fotos de la jornada del dissabte.
Diumenge de BICING per BCN amb familia, el LUIGGI ja promet amb la seva MONTY, llarga distancia, desde PORT OLIMPIC FINS FORUM anar i tornar. DINAR AL AGUA I MIGDIADETA I TARDE DE CINE. Que mes es pot demanar????

No hay comentarios: