domingo, 26 de diciembre de 2010

PODIUM ST ESTEVE

Resum de la setmana, sortides matinals amb:
DILLUNS: STEPS SERIES 10X1X100 I 10X2X50, NIT: 1 KM SWIM
DIMARTS: STEPS SERIES 10X1X100 I 10X2X50
DIMECRES: RUN 8 KM, SWIM: 1KM (40 PISCINES AMB PALES)
DIJOUS: STEPS SERIES 10X1X100 I 10X2X50
DIVENDRES: STEPS SERIES 1X10X100 I 10X2X50 + 2KM RUN; SWIM 1KM AMB PALES

El dia de nadal ha tocat descans amb tota l'emoció del tió de la "NOCHEBUENA" amb familia on els nens van disfrutar amb molta felicitat. NIT DE NOCHEBUENA SOPAR FAMILIAR AMB MENU NOVEDOS PEL CHEF:
Primer plat: amanida calenta amb formatge + carpaccio de vedella
Segon Plat: rissoto de formatge
Torrons, neulons i cava

Els nens a dormir i l'any demà el PARE NOEL els hi va deixar al LUIGGI una pedazo BICI MONTY, ja el tenim motoritzat juntament amb Ariadna per sortida familiar.
A la tarda va apareixer el PARE NOEL en directe, els nens es van quedar amb cara de boniato, IMPRESSIONANT, per RECORDAR.

A TOTS us deixo aquest petit escrit: EN AQJUESTES DATES TANT ASSENYALADES,CARREGADES DE MÀGIA I DE BONES INTENCIONS,TROBESSIU AMB LA COMPANYIA DE LES PERSONES ESTIMADES:LA JOIA DE VIURE,L'ESTABILITAT, LA PAU,L'AMOR,EL GAUDIR DE LA VIDA EN TOTA LA SEVA PLENITUD.EN DEFINITIVA, LA FELICITAT I L'EQUILIBRI NECESSARIS, QUE TOTS ANHELEM I BUSQUEM, PERÒ QUE MOLTS POCS TROBEN. BONES FESTES

A PER CERT, SETMANA PASSADA SORTIDA DE GAIREBE TOT L'EQUIP PER FER FOTO I COMENÇAR ELS ENTRENAMENTS, SORTIDA DIUMENGE DE 20 KM PER MONTANYA, I COM A REGAL DE NADAL AVUI M'HAN PORTAT EL PODIUM EN LA CURSA DEL CANELO A ST FELIU DE CODINES (4,2KM)HE QUEDAT SEGON. AIXO ES EL RESULTAT A L'ESFORÇ DE TOTS ELS DIES QUE M'HE AIXECAT I HE DEIXAT DE DORMIR PER GAUDIR DE BONS ENTRENAMENTS PERSONALS.

RESUM AVUI: 10 KM ENTRENAMENT + 4,2KM CURSA.

JA PENJARÉ FOTOS.

THAT'S ALL FOLKS.

domingo, 12 de diciembre de 2010

FOTOS SANT LLORENÇ DE MUNT - LA MOLA













AQUI TENIU UNES QUANTES IMATGES PER DISFRUTAR DE LA NATURA. IMPRESSIONANTS. NO HI HA RES MES BONIC QUE PODER GAUDIR D'AQUEST ENTORN AL COSTAT DE CASA PODENT ANAT A ENTRENAR PER AQUESTS ESPAIS.

ENTRENAMENT WEEKEND



Primer de tot, moltes gràcies per les donacions que ens han fet aquesta setmana. 55 euros de persones que possen el seu granet de sorra per ajudar a gent necessitada de veritat. Poder construir un pou a AFrica implica un cost elevat que amb tots aquests petits compromisos serà possible i més fàcil. Entre tots ho podem aconseguir i es per aquest motiu que agraim la vostra col.laboració en la vostra mesura. Encara queden dies per aconseguir el repte de 1500 euros, JA NOMES RESTEN 1445 EUROS. ANIMS!!!!
Pel que respecte a l'ambit fisic, es a dir, ens hem d'entrenar per poder fer 100KM amb dignitat, us resumeixo entrenaments:
DIJOUS: SWIM 1km
DIVENDRES: SWIM 1km
DISSABTE: 20 km indoor bike + SWIM 1km
DIUMENGE: 17 km run + EXTRA SWIM 1km.

LA sortida del diumenge ens demostra una evolució correcte, que a nivell de la JEFA del equip, la MONTSE, està agafant FONDO fent un entrenament de més ja de dues hores a ritmes suaus però constants, fent carretera Montcada, ronda ponent, avinguda bejar, carretera matadepera fins a l'Athletic, baixada per Mossen Homs fins arribar a Hospital de Terrassa i arribada a casa. Recorregut amb desnivell positiu de les avingudes a destacar per poder agafar força a les cames. Per tant, ja sembla que anem per la SENDA que toca.
Adjuntem fotos de l'entrenament.

miércoles, 8 de diciembre de 2010

COLL ESTENALLES-LA MOLA ( PUNT P.F.M.)







Dimarts sortida 5:30 de casa per arribar a coll estenalles a les 6:30 AM ( de nit) per iniciar cami corrent fins la mola arribada a les 7:30. Esmorzar light, disfrutar del paisatge i del lloc. Tornar a emprendre la marxa i arribada novament al cotxe a les 8:30. Esmorzar novament amb familia, una bona truita, i promesa complerta per anar al CARRILET amb els petitons.Mati de conya.
Primer entrenament desprès de la inscripcio P.F.M.

Fins despres.

martes, 7 de diciembre de 2010

TRAILWALKER MAIG 2011

Despres de mesos de no realitzar cap entrada en el bloc, canviem radicalment tot, format, reptes. JA TENIM NOU REPTE 2011, aqui us faig el link. http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/equipos/ficha/pfm

TENIM EL nº 39 de equip i el nom que hem decidit es el que porta tambe el BLOG personal del nostre equip. PFM, prova esforç mental que no es res mes que l'esforç que hem de invertir al llarg d'aquests mesos per poder aconseguir el repte. Aquest es el nostre esforç, el vostre es poder ajudant-se a aconseguir el repte economic de les donacions de 1500 euros per poder donar-los a la ONG.Esperem que ens podeu ajudar cadascu en la mesura de les vostres possiblitats.
Aqui us detallo l'explicacio d'aquest repte .GrACIES A TOTS.

Cuatro personas. 100 Km. 36 horas. Una causa ¿Aceptas el reto?
El Trailwalker es el mayor desafío deportivo del mundo por equipos para luchar contra la pobreza. El desafío consiste en que equipos de cuatro personas recorran a pie 100 km en un máximo de 36 horas. Los miembros del equipo deben empezar juntos, permanecer juntos y finalizar juntos.

¿El objetivo? Luchar contra la pobreza y la injusticia en el mundo. Por eso los equipos se comprometen a conseguir donativos para Intermón Oxfam. Cada aportación mejora muchas vidas, así que anima a tus familiares y amistades a colaborar. Entre todos contribuiremos a conseguir un mundo más justo.

Orígenes
El Trailwalker era en origen un ejercicio militar de entrenamiento para el Regimiento Gurkha en Hong Kong. En 1986, pasó a convertirse en un evento Oxfam para conseguir fondos y desde entonces ha ido creciendo hasta convertirse en uno de los retos deportivos más importantes, con ediciones anuales en varios países de todo el mundo.

Si quieres más información visita el Trailwalker en otros países