domingo, 26 de diciembre de 2010

PODIUM ST ESTEVE

Resum de la setmana, sortides matinals amb:
DILLUNS: STEPS SERIES 10X1X100 I 10X2X50, NIT: 1 KM SWIM
DIMARTS: STEPS SERIES 10X1X100 I 10X2X50
DIMECRES: RUN 8 KM, SWIM: 1KM (40 PISCINES AMB PALES)
DIJOUS: STEPS SERIES 10X1X100 I 10X2X50
DIVENDRES: STEPS SERIES 1X10X100 I 10X2X50 + 2KM RUN; SWIM 1KM AMB PALES

El dia de nadal ha tocat descans amb tota l'emoció del tió de la "NOCHEBUENA" amb familia on els nens van disfrutar amb molta felicitat. NIT DE NOCHEBUENA SOPAR FAMILIAR AMB MENU NOVEDOS PEL CHEF:
Primer plat: amanida calenta amb formatge + carpaccio de vedella
Segon Plat: rissoto de formatge
Torrons, neulons i cava

Els nens a dormir i l'any demà el PARE NOEL els hi va deixar al LUIGGI una pedazo BICI MONTY, ja el tenim motoritzat juntament amb Ariadna per sortida familiar.
A la tarda va apareixer el PARE NOEL en directe, els nens es van quedar amb cara de boniato, IMPRESSIONANT, per RECORDAR.

A TOTS us deixo aquest petit escrit: EN AQJUESTES DATES TANT ASSENYALADES,CARREGADES DE MÀGIA I DE BONES INTENCIONS,TROBESSIU AMB LA COMPANYIA DE LES PERSONES ESTIMADES:LA JOIA DE VIURE,L'ESTABILITAT, LA PAU,L'AMOR,EL GAUDIR DE LA VIDA EN TOTA LA SEVA PLENITUD.EN DEFINITIVA, LA FELICITAT I L'EQUILIBRI NECESSARIS, QUE TOTS ANHELEM I BUSQUEM, PERÒ QUE MOLTS POCS TROBEN. BONES FESTES

A PER CERT, SETMANA PASSADA SORTIDA DE GAIREBE TOT L'EQUIP PER FER FOTO I COMENÇAR ELS ENTRENAMENTS, SORTIDA DIUMENGE DE 20 KM PER MONTANYA, I COM A REGAL DE NADAL AVUI M'HAN PORTAT EL PODIUM EN LA CURSA DEL CANELO A ST FELIU DE CODINES (4,2KM)HE QUEDAT SEGON. AIXO ES EL RESULTAT A L'ESFORÇ DE TOTS ELS DIES QUE M'HE AIXECAT I HE DEIXAT DE DORMIR PER GAUDIR DE BONS ENTRENAMENTS PERSONALS.

RESUM AVUI: 10 KM ENTRENAMENT + 4,2KM CURSA.

JA PENJARÉ FOTOS.

THAT'S ALL FOLKS.

No hay comentarios: