domingo, 12 de diciembre de 2010

ENTRENAMENT WEEKEND



Primer de tot, moltes gràcies per les donacions que ens han fet aquesta setmana. 55 euros de persones que possen el seu granet de sorra per ajudar a gent necessitada de veritat. Poder construir un pou a AFrica implica un cost elevat que amb tots aquests petits compromisos serà possible i més fàcil. Entre tots ho podem aconseguir i es per aquest motiu que agraim la vostra col.laboració en la vostra mesura. Encara queden dies per aconseguir el repte de 1500 euros, JA NOMES RESTEN 1445 EUROS. ANIMS!!!!
Pel que respecte a l'ambit fisic, es a dir, ens hem d'entrenar per poder fer 100KM amb dignitat, us resumeixo entrenaments:
DIJOUS: SWIM 1km
DIVENDRES: SWIM 1km
DISSABTE: 20 km indoor bike + SWIM 1km
DIUMENGE: 17 km run + EXTRA SWIM 1km.

LA sortida del diumenge ens demostra una evolució correcte, que a nivell de la JEFA del equip, la MONTSE, està agafant FONDO fent un entrenament de més ja de dues hores a ritmes suaus però constants, fent carretera Montcada, ronda ponent, avinguda bejar, carretera matadepera fins a l'Athletic, baixada per Mossen Homs fins arribar a Hospital de Terrassa i arribada a casa. Recorregut amb desnivell positiu de les avingudes a destacar per poder agafar força a les cames. Per tant, ja sembla que anem per la SENDA que toca.
Adjuntem fotos de l'entrenament.

No hay comentarios: