lunes, 10 de septiembre de 2007

MITJA MARATO SABADELL





DIUMENGE 09/09/2007




Arribada a Sabadell aquesta vegada amb la familia, que bé!!!!! Recollida de dorsal, escalfament i a començar. Ja l'havia fet l'any passat juntament amb la machine de l'Isma, i mal record de la calor, moltíssima. Enguany idem, anem bé. El fet de sortir a les 10.00am no ajuda. Però molta gent, ambient de conya, unes 2400 persones entre la cursa popular i la mitja. Comencem i bon ritme, els 5km primers a 4:20 tot i que "repechones" durs. Seguim i passem per els bombers que ens mullen d'aigua per refrescar-nos. Seguim i arribada al km 10, tot ok amb 47 minuts, molt bé per lo esperat.


Respiració ok i cames també. Tot i així degut a la calor, que et "machaca" prenc pastilles de sucre i a seguir. Fins km 15 amb ritme correcta fins el 18km, segueix la malaida calor. Aigua per un tubo i arribada a la darrera recta per fer 1:45. Bon temps respecte any anterior però pitjor de lo esperat. OBJECTIU: baixar de 1:40.


Recorregut amb moltes pujades no brusques però sí constants. Espero millorar en anys posteriors.


A l'arribada esperant la dona i la meva nineta rient com sempre.




A per cert, menció al nou "finisher" ISMA que ahir també va fer la triatló del Prat, moltes felicitats. A per cert si tot va bé segurament t'acompanyaré el 14/10/07 a Sitges.






Fins llavors.
Countdown to the Start, November 4, 2007:

No hay comentarios: