sábado, 21 de enero de 2012

19 ANYS DE FELICITAT



Setmana mixta de molt bons records. Tres de treball amb les P.P. i dos de descans amb entrenaments i el que es mes important, celebracio de 19 anys recordant els nostre primer dia de sortir amb la Txell. Vam començar a sortir amb una esquiada i el dimecres vam tornar a sortir amb una esquiada novament. Quins records més bonics i novament quina experiencia més agradable. Un dia perfecte, sortida deixant els nens desperts amb un peto ben fort, esperant a les 17.00 hores recollir-los i disfrutar d'ells tota la tarda. Aixi va ser, arribada a la Masella dia de sol esplendit i esquiada perfecte (tot i que la neu era escasa i basicament tota artificial). No vam parar des de 9:30 fins les 15:00. Llavors dinar i patates braves de rigor amb coca cola per recuperar energia. Sensacions internes i personals indescriptibles, per recordar.
Arribada al cole i els nens sorten molt contents al veure els pares i fem berenar i cap a casa per jugar tota la tarda. Que bé??????
Respecte el tema esportiu entrenaments, preocupacio el dissabte anterior per sortida 13km i despres swim 2,5 km + 120 abdominals. En el run punxada al peu i lessió degut a la sobrecarrega de tota la setmana per intensitat elevada de la meva amiga "DOLORES". Ja ho veia a venir, però tot te un peatge en asquesta vida, el que algo quiere......
En resum diumenge de swim, 2km + 80 abdominals.
Setmana de dilluns, steps matinals 10x1x100 i 10x1x50, dimarts run + 80 swim + 140 abdominals.
Dimecres esquiada, dijous steps matinals i divendres steps + 1km swim + 80 abdominals.
Aquest mati trail run 21km amb el circuit tradicional i per primera vegada en el 2012 he pogut tastar la primera distancia que em trobare en la IRONCAT, 4km swim en 1:15 minuts en atletic. Content per les sensacions, ho he plantejat en 4 series de 40 piscines, es a dir, 4x1km, i mitjançant una bona hidratacio de liquid, 0,5l de aigua, 0,35 aquarius i un gel he soportat un bon ritme, sense rampes i acabant fent estiraments amb molt bones sensacions. La veritat es que poder realitzar aquest entrenament amb ambdues disciplines i les distancies mencionades em fan sentir amb una direccio correcte, amb la tranquilitat que els entrenaments que estic realitzant m'estan donant un fons molt bo, sempre sent prudent amb el tema de les sobrecarregues que sera el tema que haure de procurar mes per el que porto de moment.
L'esquiada del dimecres tambe va ser prova per veure el fons que tinc i poder canviar d'aires i de disciplina esportiva i mes acompanyat de la Txell.
Dema provarem de intensificar Spinning amb 1 o 2 sessions, ja ho veurem
Setmana que ve ja la mitja de Terrassa per acumular i la seguent la de Granollers. Aixo ja comença a ser un non stop.
Penjo fotos.

domingo, 8 de enero de 2012

TEMPORADA 2012



Despres de vacances de fi d'any, turrons, caldos, canalons,..... la festa va acabar en familia a casa amb els dos petitons amb una copa de cava per celebrar la nova entrada d'any. Esperem tenir salut i força per tothom. La il.lusió, ganes de treballar i gaudir de la vida ja la possarem nosaltres.
Bueno, pel que respecte a la meva vida esportiva, esquiada amb familia per primera vegada. RESUM: IMPRESSIONANT, nomès veient la cara dels nens espantats damunt els esquis era una passada, pobrets, el primer dia força vent a l'estació de LES ANGLES, però els altres el temps va recuperar i van poder esquiar amb monitor amb un sol de justicia. Bones sensacions per a ells i nosaltres vam poder aprofitar per recuperar el ritme perdut dels darrers anys. Alimentació cuidada aquesta setmana d'esqui per perdre cert pes i tornar a recuperar ritmes. Sortida un dia a la tarda nevant amb Txell i Jordi run de 5km fins al llac de MATEMALE amb tornada per mig dels camps tots enxarcats i nevant. Quin paissatge més bonic. Sessio que va servir per deixar-nos K.O.
Arribada el dia 5 per la cavalgada pels nens a Terrassa i dormir dora per any demà veure els regals de REIS. Quina il.lusio els hi va fer, disfresses, Toy Story,....carbó,.... En fi una setmana de vacances INOLVIDABLE.
Mentrestant 3 sessions WWW.BESTCYCLING.ES on line de 50 minuts cadascuna per tonificar musculatura pensant en el mes de maig 2012. Ja queda menys. Amb la DOLORES em quedo KO, com es nota el canvi de desarrollo de musculatura. Entre ski i cycling, quan he sortit com el divendres i diumenge 20km run, estic mort, tinc carregats els bessons. En fin es lo que tiene el deporte, aixo diuen. Penjo fotos molt boniques i divertides.

domingo, 1 de enero de 2012

FELIÇ 2012




Bon dia, nomes desitjar-vos FELIÇ 2012 per a tothom, SALUT I FORÇA.
Setmana de intensitat en spinning, sessio diaria de 45 minuts. Ahir dissabte 17 km al mati amb el company de 2011-2012 Toni que vam culminar amb els 10.000 de la Sant Silvestre de Sant Cugat. Tot va sortir rodó menys la esperada assistencia de la Txell que no va poder venir per preparar el sopar de cap d'any i els nens estaven reventats.
Amb aquest entrenament de segur que anem pel bon cami per preparar la tant desitjada MARATO tant de BCN com de BERLIN. Aixo promet.
Setmana intensa de squi familiar.
Seguim.