domingo, 26 de febrero de 2012

4 SETMANA FEBRER

Seguim amb els entrenaments pero amb un cert cansansi mes fisic que psicologic. Dilluns a divendres early steps 10x100 i 10x50. Respecte spinning, sessions indoors de dilluns,dimarts,dimecres i divendres.
Aquesta setmana he aprofitat per esquiada des de les 9:30 fins 17:00, brutal ritme sense parar que m'han deixat les cames destrossades. Paralelement vaig agafant tecnica i ritme en aquest sport ja que com aquell que diu mai he fet cursets amb monitor, autodidacta. Pero estic content per que trenco amb la rutina del SBR i tambe faig fons. Un dia brutal de sol i amb intensitat, en resum, per repetir-ho.
El dissabte mountain run de 20km com cada setmana i despres CID amb els nens on he pogut nedar 2,5km. Despres jacuzzi i sauna per relaxar musculatura.
Diumenge sortida amb el grup de cada setmana per anar Terrassa-Mossen Homs-Torrebonica-Can Deu-Terrassa, en total 25km a ritme suau pero per acumulacio.
Sensacions bones pero realment cansat, necessito descans, pot ser aquesta tarda una curta sessio de spinning per rematar.ho tot.
La Montse molt en forma preparant la Marato i l'amic Toni avui que tingui sort a la Mitja de Bcn i dema tambe entrenament per preparar la seva primera MARATO. Gran repte.
En fin, seguimos el camino hasta el IRONCAT. Llegaremos???? Lo acabaremos???Seremos capaces de disfrutarlo a tope????? El meu cap es fa aquestes preguntes amb un resultat incert pero amb molta confiança que aixi sigui.
Fins aviat.

No hay comentarios: