domingo, 16 de octubre de 2011

COLL ESTENALLES - PFM







Setmana suau d'entrenaments,
Dilluns: steps 10x100 i 20x50
Dimarts: steps 10x100 i 20x50
Dimecres: steps 10x100 i 20x50
Dijous: steps 10x100 i 20x50
Divendres: swim 1km + 80 abdominals
Dissabte: descans
Diumenge: 14km mountain
Feia mesos que restava pendent l'entrega de medalla al seu lloc de desti. No arribava la ocasio i al final ha pogut ser. Sortida Terrassa 6am direccio coll estenalles deixem cotxe i amb equipatge SALOMON+RAIDLIGHT i frontal, direccio PFM, fosc pero amb bona temperatura, ha estat un bon entrenament per setmana vinent MItja marato del Mediterrani on ens tornarem a trobar en pocs dies al amic Toni per afrontar la seva segona mitja de l'any i en els darrers anys. Sensacions de les Salomon mes lleugeres que el model anterior. En definitiva, bon ritme i paissatge local molt bonic.
A nivell personal afrontaré per concloure temporada i per segona vegada en la meva curta trajectoria com atleta una segona marato en la mateixa temporada. La veritat es que no sé com anirà però en les darreres setmanes he pogut practicar entrenaments de llarga distancia que m'han animat a poder provar novament aquest repte. Records com els del 2007 amb la marato de nova york. Bueno ja us explicare. Anire sol a veure quin ritme puc aguantar, pero la veritat es que nomes acabar em permetra haver culminat un 2011 ben distret amb diferents proves tant de run com de triatlo amb bones sensacions. Gracies novament a l'ajut de la meva dona i els dos petitons.
Finalment tambe haig de dir que ja esta feta la inscripcio de JEAN BOUIN on aniré de espectador per animar a la TXELL que s`inicia OFICIALMENT en la distancia de 10km. Serà una prova ben peculiar on hi haura gran representacio FAMILIA AGUILAR (tietas i tiets i la meva dona)Esperem que aixo per els petitons serveixi de ganxo per quan siguin grans la pràctica de l'esport.
Bueno, eso es todo por esta semana.

No hay comentarios: