sábado, 22 de enero de 2011

EN BUSCA DE GR5 A -8ºC RELLINARS- MONTSERRAT




Increible jornada matutina amb bona companyia, Alfred i Montse,companys de la Trailwalker, mancava en Jordi que estava fent una mitja dema a Castelló.
6.30 AM sortida de Terrassa en direcció Rellinars amb cotxe gràcies a la col.laboracio de la taxista avui de la Terersa, moltes gracies.Quan hem arribat ens pensavem que teniem ja el GR5, foto de sortida i apa a -8ºC negatius movent la colita i en ruta. Ritme suau per tal de sortir de Rellinars en direcció Montserrat. A la sortida de Rellinars creiem que ja el teniem però ens hem colar pel GR96, tot i aixi molt be ja que la direcció era la mateixa. Arribada ja de dia a Vacarisses enllaçant amb el cami de la Matagalls direcció Monistrol per tal d'afrontar la darrera pujada cap a Montserrat. Arribada amb 16 km amb desnivell i 2:41 minuts.
Visita obligada a la Moreneta i esmorzar. Compren coca i mato per la familia i baixem amb el cremallera, retorn cap a Terrassa.
En resum bones sensacions tot i que fotia un fred que pela. Al final hem trobat el GR5 que serà la ruta que farem al final de la TRAILWALKER. Hem agafat un bon ritme de grup per tal d'anar adaptant-nos al terreny pel mes de MAIG.
Primer entrenament sobre terreny amb resultat mes que aprovat.
Respecte les darreres noticies de la TRAILWALKER, des de intermon ens han demanat email ja que hi ha un altre grup a Terrassa interessat per fer una presentacio al DIari de Terrassa, seguirem informant.
En quant entrenaments setmanals, ja comentat el dilluns de festa, dimarts, dijous i divendres steps 10x100x1 i 10x50x2 i swim acumulat de 3km.
Segurament farem setmana vinent cursa de Montrodo a Matadepera, previ a la Mitja de Granollers.

No hay comentarios: