domingo, 30 de enero de 2011

CURSA DE MONT-RODO + 8KM





Setmana de seguiment on ha estat suau en els entrenaments setmanals degut a les baixes temperatures i la necessitat de descansar, però tot i aixi acumulem 5 dies amb sessions de early steps 1x10x100 i 1x10x50 aixi com 2km de swim.
Divendres sessions steps novament amb temperatura ja mes raonable i al migdia swim 1km amb pales i 30 abdominals i session night swim amb 2km dels quals 1km amb pales i 60 abdominals. Sopar i descancar.
Sortida ja repetida amb Alfred dissabte al mati de 21km des de Terrassa direcció font de la cirera i tornar amb una sortida de sol fantastica aixi com la MO
Respecte el diumenge, pre escalfament de 8km per Terrassa previ a la 3 cursa del Mont rodo que havia fet el circuit pero no la cursa. Molt exigent el circuit de montanya ja que es sort de uns 200 metres de desnivell arribant al km 8 entorn als 620 metres, es a dir, s'acaben fent en 12km un desnivell acumulat positiu+negatiu de 800 metres. Aquesta vegada amb companyia de Montse i Albert companys de Trailwalker per anar agafant fondo. A l'arribada els nens i la meva dona, incondicionals que ells no s'imaginen la ilusio que em fa cada vegada que arribo i els veig. Gracies.
Respecte la trailwalker nomes ens manquen 170 euros. Gracies novament a tothom per la vostra col.laboració, nomès ens falten aquests diners per arribar-hi.
Penjo fotos de anteriors sortides.
Ens veiem a Granollers, Marato BCN, montornes i cursa dels bombers.

No hay comentarios: