jueves, 8 de noviembre de 2007

MARATO NOVA YORK




Vam sortir de BCN el dimecres 31/10/07 a les 9:30 i arribada a New York el mateix dia a les 15.00. Va anar molt bé per poder adaptar-se a canvi horari. També per poder entrenar en terreny. Brutal poder entrenar per Central-park. Tant i que vaig estar 1.30 corrent per poder trovar la arribada a l'hotel. Molta i molta gent. De tots els paisos. El dijous vam anar a recollir el xip i dorsal i super ben montat, molt bona la organització. El dissabte vam anar a correr a les Nacions Unides. Quin fred que feia!!!!! Menys mal que les previsions pel l'endemà eren bones. I aixi va ser, quin dia més bonic. Vaig coneixer uns companys de BCN i vam poder anar junts fins la sortida. Quin ambient, vam sortir des de la Biblioteca pública de la 5e Avenue (molta historia) fins el pont de Verazzano vam autocar, en me vida havia vist tants junts,semblava una peregrinació. La gent animada, molt contenta, de totes les nacions, xinos, japos, holandesos, anglesos,... A l'arribada a la zona de sortida, ja hi havien molts atletes. Vam arribar a les 7 i fins les 10.20 no sortiem. Ja havia arribat el moment, el gran moment, quins nervis. Ja estavem preparats i efectivament, vam passar pel famos pont, quins crits quin ambient de nassos, corries embobat. Gent pels carrers animant, grups de musica, rock, gospel,...Brutal. S'et feia molt distret i alhora rapid. Per cert, bon ritme. La mitja 1.48, ja era lo previst, entorn 5m el km. Passant per Brooklyn, molt fort, vaig veure un japo amb samarreta de 1938 (data de naixement) Quins.....EL VAIG FELICITAR, OLE TUS.....Ja m'agradaria primer arribar a aquesta edat i segona amb aquest estat de forma i poder acabar una maratho.
Arribada a la 1a avenue, que llarga, però seguia a tope de gent. I despres arribada a Central Park i les darreres milles patint (ja era d'esperar) però molt content. Temps final 3:45:40. Record personal respecte marato BCN 2007. Estava la Txell esperant a l'arribada. Quines emocions.

Recomenat. Per cert, agencia de viatges molt ben organitzat. Moltes gràcies. I enhorabona a tothom que l'ha acabat. Recomanat per a tothom. Fotos a tope.

No hay comentarios: