lunes, 27 de agosto de 2007

SORTIDA LA BISBAL DEL PENEDES --------- VILAFRANCA DEL PENEDES




Sortida 6:45 am. Cel clar perfecte, poca calor. Quan començo noto fort vent en contra fins Bisbal de Penedes, Segueixo direcció Ortigòs, desprès el Papiolet fins pujada "repechon" per arribar a urb. Papagai. Bon feeling. Les cames i respiració de conya. EL vent segueix fins arribar a Sant Jaume dels Domenys 7:55am, meitat del recorregut (14km)


Bones sensacions, la carretera tot ok, però molt "looping" i les cames ho noten. Segueixo a ritme de 5m. el Km.


No hi ha cotxes, nomès em passa penya de ciclistes de Vilafranca, tota la seva solera. Ja m'agadaria a la seva edat tenir aquest ritme i resistencia.


El paissatge és fantàstic, les vinyes ja estan al punt per recollir el raim, fa una flaire que flipes. Hi ha pagesos recollint el raim per la collita d'aquest any. Ve de gust anar corrent mirant aquest paissatge, passo de Baix a Alt Penedès, passo per la Carronya, Castellvi de la Marca, la Munia, el moli d'en Rovira i recta fins arribar a Vilafranca, entrenament perfecte, entorn 2 hores. Arribada 9:05am.


Em venen a recollir i tornada a casa per esmorzar de naços, com deu mana, pa amb tomaquet, fruita de la terra i per suposat la famosa coca de pa de la Bisbal.




Countdown to the Start, November 4, 2007: 68 days 21h 49m 30s




FIns la propera. LL1801




No hay comentarios: