lunes, 3 de octubre de 2011

MARATO HIBRIDA = MITJA DE TERRASSA + MITJA DE SANT CUGAT


Despres de la SAILFISH, setmana de relax amb dilluns de swim 1000 metres + 80 abdominals, dimarts,dimecres,dijous i divendres, steps 10x100x1 i 10x50x2. Bones sensacions despres de l'esforç pensant que em costaria mes el poder sentir-me al 100x100. Dissabte vaig sortir a rodar amb 10km i diumenge preparat tot per el gran repte particular on vaig poder fer 21km per Terrassa a bon ritme amb un 1:40 i posteriorment amb la prova oficial de la Mitja de Sant Cugat per 5a vegada però aquesta edició recordant vells temps de fa uns 20 anys amb el gran amic retrobat TONI.
Tot va començar fa uns sis mesos quan vam quedar a la platja amb en Toni, les nostres families i jo li vaig comentar el tema de correr i ell sembla que li va intrigar recordant el gran atleta que era fa uns anys. Ho va deixar per buscar noves emocions degut a l'edat que de segur ja ha tancat aquesta etapa. Va decidir possar fil a l'agulla per perdre pes i poder començar a reenpedre una nova etapa amb un sol repte : PODER FER UNA MARATO algun dia. Despres de uns mesos de estricte esforç i dedicació estic segur que va per el bon cami. Aquest diumenge despres de matins d'entrenaments amb bones experiencies, dolors, esforços, somriures, parades, sprints, i banyitos a la platja com a massatges naturals,va arribar el gran dia. Respecte, alimentació correcta i il.lusio per demostrar quin es el limit del cos, tot començava a les 9:30 del mati. Foto de grup de rigor, nervis, motxila preparada amb tots els ingredients, begudes, barretes, gels, i maquina de fotos per gravar l'experiencia, se sent el tret de sortida, passem per arc amb soroll del xip i apa, full de ruta amb gps i pilot automatic. Aquesta es la descripcio inicial de la cursa on els 5km primers van ser de agafar el ritme entorn als 7minuts km's marcats. Aixi segur que anavem be segons els entrenaments que haviem realitzat.
Km 7 prenem el primer gel per agafar força i prevenir qualsevol baixada. Aixi va ser vam seguir endavant (al km 8 coneixem l'Annet mexicana-alemana preparant-se la marato de nova york, quins records!!!!!)Desprès mes endavant sr de 64 anys, quin nivell, anims. Seguim amb el mateix ritme sempre respectant els avituallaments prenent liquid amb bona hidratacio i remullant el cos donada la temperatura del dia elevada.
Per altra banda Albert i Montse al seu ritme sols per primera vegada per finalitzar aquesta prova amb bones sensacions.
Seguim els seguents km's on en el 11km es pren barreta per no deshidratar-se i el cos li respectava el mantenir el ritme. Arribem km 15 i segueix igual pero per protegir novament decaigudes un altre gel. Coneixem xicota que fara la BEHOBIA enguany, bona cursa amb un ambient magnific.
Arribem al km 17 de tornada cap a Sant Cugat i seguim a ritme una mica per sota de 7 però es presenta el primer i unic problema, PAJARON DEL MIL, el cos no li tira ni en conya, pero es pren novament gel, aquarius i s'hidrata tot el cos amb molta aigua evitant passar per llocs amb sol buscant ombra. Passem els 10 minuts pitjors de la carrera, pero amb un cap sempre en POSITIU, esforç que te clar que ha de fer tot esportista per aconseguir el seu trofeig i repte personal. Aixo va durar 1km exacte, sensacions novament de recuperacio recobrant els ritmes anteriors a 7minuts km. En el 20km ens trobem en Santi (company de l'edicio que vam fer de petits) i seguim tots tres cap al darrer km que ens portara a la linia de meta, anavem animant.lo que ho havia fet de PM, que ja estavem, ANIMS. I aixi va ser al veure la curva de la Rambla del Celler veiem la recta final, arc d'arribada i seguim amb força cap al cami de la gloria. Quina cara de satisfaccio i emocio del Toni, quina alegria. Era el tio mes feliç de tots nosaltres, s'ho havia proposat i ell solet ho va aconseguir.
En resum, MOLTES FELICITATS, ho has aconseguit, el que algo quiere algo le cuesta. Ara ja tenim fet la meitat dels deures, nomes resta una petita part per la MARATO BCN 2012.
Felicitats a la Montse i Albert per la seva nova mitja. Sembla que la temporada ja s'acaba i a punt de marcar reptes per any 2012. Esperem que porti nous reptes emocionants.
Esto es todo amigos.
PD: resta pendent la cronica de la SAILFISH.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola Lluís, acabo de llegir la crònica de la cursa i m'he emocionat. Volia aprofitar per agrair-te tot el que has fet per mi i asegurar-te que sense la teva companyia no hagués superat la prova.
He tornat als meus orígens i encara que no tinc molt bones sensacions si que tinc una gran ilusió per seguir endavant i si pot ser sigui l' inici per tenir moltes futures experiències amb vosaltres. Fins aviat