sábado, 24 de enero de 2009

ENTRENAMENTS SETMANALS








Despres de la mitja de Terrassa, el dilluns sense descansar tornem al tema, amb bones sensacions de cames però evidentment de forma relaxada i suau.
Dilluns: 8km
Dimecres: 8km
Dijous: 8 km
Divendres: 8km

Sortida aquest mati dissabte brutal i encarada a la preparacio del desert. Sortida amb el amic Isma compañero de viaje a fer run beach. Les previsions eren dolentes i evidentment ho han estat. Ens aixequem a les 5.45 am i passo amb cotxe a recollir-lo direcció BCN. Arribada a Port Olimpic a les 6:30 preparació, estreno de la camelback "EQUIPO SALOMON" regal de la sra impressionant. Carregats amb 2,5kilos comencem per la sorra i no pas per el costat de l'aigua no???? per on s'ha d'anar per un bon entreno. Amb el frontal i anar fent. Res a veure amb l'asfalt. Bon ritme de respiració però la força de cames era dura i sense descans. A més som tan "masocas" que anave agafant totes les dunes habidas y pr haber.
En resum 1h 2o minuts de bon ritme i sense "llagas" en els peus, Molt bonic anar corrent per la patja quan eldia va sortint. Ara bé semblava que tot estigues preparat com si fos el desert, a més fotia un vent que feia por, unes onades que havies de vigilar perque sino et pillaven.
Però molt divertit i enganxat cada dia més per l'hora de la veritat.

ROAD TO SAHARA. Adjunto altres fotos de matagalls 2008 i mitja de Terrassa 2009

No hay comentarios: