sábado, 5 de enero de 2008

TEMPORADA ANY 2008

Desprès de totes les festes, tot i que no he deixat d'entrenar, ja es hora de tornar a nous reptes per enguany. Seguiment dels entrenaments de running, bons ritmes, intensificacio de swim i inici a la bicicleta.
Pel que fa entrenament setmanal, aprofitant dies de vacances, he pogut sortir cada mati de 6 a 7,com ja es habitual, tot i el fred impresionant, ben tapadet, i degut que per una otitis no he pogut nadar, he fet 3 entrenaments de spinning, per agafar entrenament. Cada dia 1 hora de spinning. Dur però divertit.

Finalment, aquest dissabte entrenament de running amb un company que m'ha preparat una sortideta d'aqui t'espero. 24km per pista i muntanya amb un desnivell acumulat de 1200 metres. (2h 11m)BOn ritme. Un dia fred però molt despejat ambbones vistes de Montserrat i Sant Llorenç de Munt.
Sortida de Terrassa, direcció matadepera i desprès cap a l'obach i arribada en alt a la pastora per desprès seguir camí de baixada cap els caus, passant per masia el abuelo i per can amat arribant ja finalment a Terrassa. Una passada, estic petat. Espero recuperar per demà entrenament suau.

Fins la setmana vinent, per anar a la Mitja de Sitges.

No hay comentarios: