domingo, 26 de febrero de 2012

4 SETMANA FEBRER

Seguim amb els entrenaments pero amb un cert cansansi mes fisic que psicologic. Dilluns a divendres early steps 10x100 i 10x50. Respecte spinning, sessions indoors de dilluns,dimarts,dimecres i divendres.
Aquesta setmana he aprofitat per esquiada des de les 9:30 fins 17:00, brutal ritme sense parar que m'han deixat les cames destrossades. Paralelement vaig agafant tecnica i ritme en aquest sport ja que com aquell que diu mai he fet cursets amb monitor, autodidacta. Pero estic content per que trenco amb la rutina del SBR i tambe faig fons. Un dia brutal de sol i amb intensitat, en resum, per repetir-ho.
El dissabte mountain run de 20km com cada setmana i despres CID amb els nens on he pogut nedar 2,5km. Despres jacuzzi i sauna per relaxar musculatura.
Diumenge sortida amb el grup de cada setmana per anar Terrassa-Mossen Homs-Torrebonica-Can Deu-Terrassa, en total 25km a ritme suau pero per acumulacio.
Sensacions bones pero realment cansat, necessito descans, pot ser aquesta tarda una curta sessio de spinning per rematar.ho tot.
La Montse molt en forma preparant la Marato i l'amic Toni avui que tingui sort a la Mitja de Bcn i dema tambe entrenament per preparar la seva primera MARATO. Gran repte.
En fin, seguimos el camino hasta el IRONCAT. Llegaremos???? Lo acabaremos???Seremos capaces de disfrutarlo a tope????? El meu cap es fa aquestes preguntes amb un resultat incert pero amb molta confiança que aixi sigui.
Fins aviat.

domingo, 19 de febrero de 2012

ENTRENAMENTS 2012




Despres de 2 setmanes de competicio, descans de curses però increment en esforç dels entrenaments. Setmana passada, entrenament steps matinals i 3 dies spinning. Dissabte swim 1km + 80 abdominals. Diumenge sortida de trail run des de casa fins casa nova de l'obac amb neu inclosa i -7º. Quin fred que feia!!!!!! 27 km totals. Bones sensacions.
Aquesta setmana centrada en el bike que realment es la principal preocupacio per el proper mes de maig. Ja resten menys de 3 mesos i les sensacions sembla que van a millor, controlant el tema del swim i run i millorant respecte el bike tot i que sembla que encara la distancia per arribar al nivell corresponent encara queda, però lo important es la tendencia, el cami fins a la fita. 6 sessions de spinning, dilluns, dimecres, divendres i 2 doble dissabte i 1 diumenge. al menys sembla que el ritme el vaig agafant, però quan penso en 180km millor no pensar-hi. Es el que hi ha.

domingo, 5 de febrero de 2012

IV MITJA MARATO GRANOLLERS



Desprès de una setmana de reducció de càrrega, fent cas per primera vegada a les normes marcades per els professionals, es a dir, setmana de càrrega i setmana de descàrrega, he fet cas, dilluns descans absolut, dimarts encara càrregat de bessons però steps matinals i spinning a la nit, dimecres steps, dijous steps i divendres hosteopata i repos absolut.
Cap de setmana amb neu i es suspen el CID i dissabte mati a -3º per tal de poder fer 13km direccio llac petit amb un paissatge preciós. La idea era anar-me a testar el diumenge a la mitja de granollers per tal de mirar de superar el record de fa dos anys a la mitja amb 1:29:48. Per tant, aquesta setmana havia de recuperar-me, descansar amb una bona alimentació. I sembla que aquestes pautes han donat el seu fruit.
Sortida de Terrassa 9:30 des de casa Alfred, arribada a les 10:00 mati a Granollers, amb temperatura de -3º (s'ha de dir que havia passat mala nit ja que el petit luiggi estava amb grip) i rebo missatge per fer foto de familia de la feina davant del podium com any anterior. I aixi ha estat, foto de rigor de tots els companys i bons records de any anterior.
Val a dir que aquest any jugava amb ventatja, dorsal numero "70", com els "pros", però jo a lo mio , sense pressio cap ni una. Podia sortir al calaix vermell amb els pros, pero aixo implicava per a mi deixar de sortir amb companys i amics i familia.
Havia quedat a les 10:30 amb en Edu però jo anava tard i no ens hem trobat. Total que hem sortit del calaix groc amb la Montse, Albert, Fran i Mili. Tots preparats per fer una bona cursa. I aixi ha esta per a tots, bon ritme de cadascu. Jo sorto sol per marcar ritmes de 4:10 - 4:20, des de el primer quilometre compleixo requisits, vaig marcant aquests temps pero sentint-me molt i molt bé, evidentment amb bona hidratacio cada 5km. Total que en el km 10 arribem a la Garriga. Aquesta primera part es de pujada i respecto els ritmes de 4:10 - 4:20. Una vegada pujem a la avinguda de la Garriga pregunto a un noi que quin ritme porta i em diu 1:33. Jo penso que vaig be pero per baixar de 1:30 encara havia de possar.me les piles, pero jo a lo mio. Segueixo sentint be de cames i de respiració. Començo en el km a veure el crono baixar tot i part de pujada a 3:59. Aixo pinta be. Gel al canto i a por mas quilometros. Al 12 trobo al edu i li pregunto com va. Em comenta que bé jo vull seguir amb ell però veig que anem a ritmes diferents. Segueixo apretant amb els "p..." loopings on perds alguns segons però com tothom. La sensacio de anar adelantant a la gent et fa correr en positiu. Seguexi marcant ritmes 3:50 en els km seguents fins a l'entrada a Granollers, ja veig que el km 17 he recuperat temps i encara vaig be. Segueixo apretant ritme mantenint fins i tot a 3:49 i arribada a la meta en 1:28:31. Gran temps per a mi.
RESUM: aixo es el fruit de tots els entrenaments realitzats al llarg d'aquest temps. GRACIES.
Bueno ara toca la MARATO DE BARCELONA.

SETMANA DE LA DOBLE MITJA TERRASSA: MARATO TERRASSA



Setmana de intensitat la darrer de gener del nou any pensada per agafar volum d'entrenaments i també aprofitant que el temps acompanyava. En resum de dilluns a divendres entrenaments de run matinals amb els steps corresponents, divendres swim 1km + 80 abdominals.
Dissabte de CID pels nens i 15km run mes 40 piscines + 80 abdominals.
Tot aixo pensat per culminar la setmana amb un bon entrenament sent conscient de tirar el crono en la mitja de terrassa. Em desperto a les 6.00 AM per tal de poder realitzar dos vegades el circuit de les avingudes amvb un total de 21km en 1:45. A ritmes mes intensos pero amb la finalitat de "carga", res mes. Em permet acabar abans de les 8 del mati, temps suficient per realitzar una bona dutxa, un esmorzar evidentment familiar i preparar-ho tot per anar amb els nens a l'arc de sortida per fer foto de familia: Alfred, Montse, Txell, Jordi, Nuria, Pilar, Adria, Albert i un present. Aquesta familia es va engrandint cada any més.
Aixo de correr a casa sembla que promet. En fin sortim de forma relaxada tot i que per el ritme normal un pel accelerats. Tot i que al final veurem com ens permetrà millorar temps respecte anys anteriors. En resum marquem ritmes per sota 6 però en pocs kilometres recuperem el ritme de creuer de sempre, prudent però segur.
Els ritmes son constants i bones sensacions. En arribar a la Rambla, comencem a pujar i decideixo testar en el km 18 sense mes finalitat que veure quines forces em resten desprès de acumular gairebé la distancia de la marato. Deixo a la montse i enganxo al Jordi i a Albert i segueixo a bon ritme fins arribar a l`arc d'arribada amb un temps de 1:58 respecte els 2:03 de Montse. Aixo vol dir que ella ha millorat molt, enhorabona aixo com tambe Albert i Jordi. Respecte a mi, molt satisfet per el resultat de poder sentir-me amb forces suficients per poder apretar i seguire fent algu mes de distancia. Aquest es el resum.
MOLTES FELICITATS A LA TXELL PER EL TIEMPAZO: 5km 25 minuts. Ara segons ella dixit: ANY 2013 la meva primera MITJA MARATO TERRASSA. Som-hi!!!!!
Setmana de força intensitat que em porta a reduir per a la seguent tot i que el primer diumenge de febrer anem a la MITJA DE GRANOLLERS. Veurem!!!!!
PD: setmana de 2 dies de nigth sessions amb HOME SPINNING. Good feelings.