domingo, 31 de julio de 2011

2 SETMANES INTENSIFICACIO SWIM







Les dues darreres setmanes de molta feina cosa que ha fet haver de reduir el ritme de entrenaments i centrar-se en nadar. Entrenament diari de 1km amb 80 abdominals de propina per si s'ha d'anar a la platja oi????'. Bueno setmana tambe de disfrutar de la parella ja que hem celebrat el 10e aniversari de noces. El dimecres vam anar a dinar a Moja i a la tarda de visita novament a Torreblanca amb un tast de vins i una mica de pernilet i picatostes. Cap de setmana de sorpresa al hotel "W", relax total . Tot i que el dissabte early run de 10km + 1km swim + 80 abdominals. Eso es todo amigos. Lo millor de tot, encara resten dues setmanes per les vancances. Segurament la setmana que ve farem la cursa de "campi qui pugui" per 4 any consecutiu. La cosa promet.Adjunto una fotos.

jueves, 14 de julio de 2011

MORE PHOTOS TRAILWALKER 2010





Setmana de seguiment, dilluns swim 1km + 80 abdominals, dimarts 30km road bike, dijous 6km run. A veure que passa amb el cap de setmana.

II AQUATLO TORREDEMBARRA



Despres de setmanes de molta calor i basades en l'entrenament diari sense intensificar el cap de setmana, aquest dissabte haviem quedat amb el company Edu de fer aquesta aquatlo. La veritat es que feia 4 anys que no feia cap des de la de Sant Carles de la Rapita. El format era similar pero enlloc de començar amb aigua, sortiem amb 5 run, 2km nadant i 5km corrent. I aixi va ser, 160 participants i vaig poder estar content de quedar per sota el 50% i sobretot molt content en quant al resultat de correr per la sorra en molt bona part del circuit amb temps sub 5'. El primer km fulminant en 4,05. Pero despres ja ens vam mantenir entorn al 4,20. Esta be per que tant el primer parcial de correr com el segon van ser regulars entorn els 23 minuts.
En quant a l'aigua el fet de sortir primer corrent et permet evitar aglomeracions i "barridas". El circuit de l'aigua et foties una mica de lio donat que era dos voltes al mateix circuit rectangular. Per tant et trobaves els que tornaven i els que encara anaven. Les sensacions a l'inici van ser dures pero posteriorment a l'agafar el ritme ja millores tot i algun sandwich dificil d'evitar. Pero molt content per tots els parcials i la calor que feia.
Endema de relax amb sortida de 14km per la platja de Sant Salvador fins al Roc de Sant Gaieta amb bany inclos perfecte per la musculatura i a divertir-se amb la family amb una bona barbacoa.
En aquestes darreres tres setmanes visita "ja tocava" al hosteopata despres de 3 mesos i al fisioterapeuta "COS", em va poder examinar i em va recomenar fent demostracions del escalfament i estiraments. Mai hagues imaginat de tal importancia. Aixi com també pel tema del nadar he deixat d'una vegada les manoples dels nasos. La veritat es que amb tot el conjunt els dolors de caixa toracica han mimbat força.
També he pogut retomar els run per les ruines de empuries amb les vistes de la platja, un privilegi de la costa brava que s'et fa molt mes alegre aquests entrenaments amb tanta calor.
En resum bones sensacions.
Per cert d'aqui uns dies us anunciare el REPTE PRINCIPAL 2012 on ja tinc mentor amb experiencia per poder preparar-me la prova que ja fa temps que em ronda pel cap. Sense entrenaments especifics pero crec que el meu estat fisic i mental em permet poder afrontar el repte amb bastantes garanties d'exit. Aixo si "UNA VEGADA I NUNCA MAS". Es per treure una espina clavada.
See you later.