martes, 12 de abril de 2011

CURSA DELS BOMBERS 2011 REMEMBER

DESPRES DE UNA SETMANA DE ENTRENAMENTS SUAUS, DIARIAMENT STEPS 10X10X1 I 10X10X2 I SWIM 4KM ACUMULATS, ENTRENAMENT MIGDIA FAMILIAR AMB LA TXELL DE 3KM PEL PARC DE VALLPARADIS.
DISSABTE ENTRENAMENT DE 8KM A RITME SUB5 EN TOTS ELS KM'S I DESTACAR ELS DOS DARRERS AMB 3.54 I 3.44 ELS DOS DARRERS AMB UN TEMPS TOTAL DE 37 MINUTS. ANEM MILLORANT.

DIUMENGE SORTIDA 7 DE TERRASSA DIRECCIO BCN PER FER LES PREVIES DES DE TORRES MAPFRE FINS EL FORUM, 4KM, ESMORZAR I CAP AL PARC DE LA CIUTADELLA ON ENS TROBEM AMB LA FAMILIA AGUILAR, AMB EN TONI I ELS SEMPRE AMICS DE VIATGE DE MARATO NEW YORK 2007. QUINS RECORDS AQUELLS!!!!
EN FIN SORTIDA DE LA CURSA DE FORMA PROGRESSIVA DE MENYS A MES, MOLTA CALOR I HIDRATANT-SE PER EVITAR EL QUE DESPRES EN EL KM8 EL COMPANY AMIC TONI ES VA CONVERTIR EN UNA VERITAVBLE "PAJARA", MENYS MAL QUE ES VA RECUPERAR FORÇA BE ARRIBANT A LA META AMB TEMPS CORRECTE TOT I QUE EL REPTE ESTAVA EN BAIXAR DE L'HORA, PERO LO IMPORTANT ERA ACABAR PER PODER PREPARAR EL PROPER REPTE DE OCTUBRE DE LA MITJA MARATO DE ST CUGAT. ALLI ESTAREM AL SEU COSTAT AMB TOTA LA ILUSIO PER ACONSEGUIR UN NOU REPTE, "SI QUIERES, PUEDES".
AIXO SI EL MILLOR DE LA JORNADA, PRIMER BANYITO A LA PLATJA I DESPRES PAELLITA A LA PLATJA AMB AMICS I LA FAMILIA QUE VAM PASSAR UN DIA MAGNIFIC, INSUPERABLE.

PER CERT, JA QUE MENYS PEL VERITABLE REPTE 2011 DE TRAILWALKER AMB LES SAMARRETES DE LA NARANJA MECANICA I LES SUDADERES. JA TENIM EL MERCHANDISING QUASI A PUNT.

lunes, 4 de abril de 2011

SUPER ENTRENAMENT (ALFRED DIXIT)




Hola a tots/es,

Perquè després no dieu que faig servir un llenguatge sexista, ehhh
Què tal com va la recuperació?.
Ja esteu en perfecte estat de revista?.
Bé després del super-entrenament cal fer les anàlisis corresponents.

He sobreposats els tracks i es poden veure algunes coses:

La sortida, doncs, el camí oficial està a uns 589,6 mts més endavant, és a dir, varem deixar la carretera abans de lloc on es creua. Això va comportar la primera de les “rapades”, recordeu aquesta sortida va de “rapades”; bé, doncs, tal com anava dient, la primera “marrada” del matí.. La distància exacta que varem anar fora del camí és de 7,742 Km, tota una distància.

A partir d’aquí oli amb un llum, algun petit despiste, però poca cosa.

A Sant Llorenç Savall, Segons el track de l’organtizació, ens fan passejar per dins del poble, cosa que nosaltres no varem fer, per cert fins arribar a la CREU, varem seguir el Gr-5 i la Matagalls, doncs, sembla que no que arriben a la creu per un altre camí, el dia d’autos caldrà estar al cas. L’avituallament del cotxe, que per cert unes felicitacions a l’Albert i la Pilar, perfecte, no podrà estar a sota el pont, ja que anem cap a dins del poble.

Abans d’arribar a la font de Llor, l’organització marca un caminet una mica diferent, jo crec que ho tenen un error o fan una petita variant per no seguir el tros de la pista del Gr-5, no ho sé.

D’aquí cap a Coll d’Eres Coll d’Estenalles i Mura, de conya, clavem el camí, perfecte, perfecte.

A Mura, el camí oficial, va l’esquerra del riu, no pas a la dreta com varem fer nosaltres, és a dir, a l’escola cal seguir per l’escola i no anar cap a la carretera. Cal que el cotxe es situï a la placeta de mura de dins del poble, o bé a l’escola.

De Mura a Rellinars està clavat, és a dir, tot el lio dels corriols caldrà estar amb 25 ulls, perquè s’ha de fer exactament per allà.

A partir de Rellinars, el GPS va aguantar 500 mts i es quedar sense piles, per tant, un forat com una catedral. Tota manera i a nas jo crec que ho varem clavar.

LA DISTÀNCIA.
Fins que el GPS va aguantar van ser 50,8 Km i això eren les 18:05, si tenim present que varem acabar a les 20:10 són 2 hores, per tant, cal calcular un 7 o 8 km, en total jo crec que serien un 58 Km, aprox.
La velocitat que calcula el GPS és de 4,6 Km / hora.

ELS TEMPS
De la sortida a Sant Llorenç Savall, 3 hores 7 minuts, 16,61 Km

Sant Llorenç Savall a coll d’Estenalles 2 hores 17minuts 8,21 Km

Coll estenalles a Mura 8,60 Km amb 1 hora 45 minuts

Mura a Rellinars 14,22 Km 3 hores 45 minuts

Rellinars fins a parada 465 mts, 13 minuts

Si comparem això amb la previsió inicial es poden extreure algunes conclusions:

CONCLUSIONS

El primer tram esta molt clavat, si tenim present la “rapada” i la baixada mortal de l’inici, anàvem un pel accelerats segons les previsions

La segona part fins el coll d’estenalles, estava previst 2,30 i van fer 2h 17, això està bé.

Coll d’estenalles a mura teniem previst 1 hora 30 i varem fer 1 hora 45.

Mura a Rellinars previst 2 hores 30 minuts, i varem fer 3hores 45 minuts

Rellinars a final, teniem previst 1 hora i 45 minuts, i varem fer 2 hores 15 minuts

Una cosa són els temps i tot això i l’altra, molt diferent, és la sensació, jo crec que s’escau una reflexió sobre el tema, anem a fer 100 Km, el doble o gairebé el doble del que es va fer el dissabte. Cal mesurar les forces i l’estat del grup, hem de sortir i acabar junts, per tant, cal estar al cas, jo proposaria una reflexió sobre la marxa que hem de dur, caldria anar molt més a poc a poc, al principi i mesurar l’estat de les forces, cal anar molt reservats el truco està en el final i no pas al principi, tot i que sempre hi ha un moment de pàjara, cal que la pàjara sorti molt endavant quan faltin només 10 o 15 km per acabar no pot sortir abans. S’ha de mirar l’estat dels peus i el cansament, ha sortit alguna nafra?. La recuperació, com va?. Queda clar que els primers 30 Km van anar segons les previsions.

Adjunto unes mostres de les fotos, si algú vol alguna amb resolució que em digui el número i li envio per correu a tope de resolució.

Fins ara.

Alfred