domingo, 30 de enero de 2011

CURSA DE MONT-RODO + 8KM





Setmana de seguiment on ha estat suau en els entrenaments setmanals degut a les baixes temperatures i la necessitat de descansar, però tot i aixi acumulem 5 dies amb sessions de early steps 1x10x100 i 1x10x50 aixi com 2km de swim.
Divendres sessions steps novament amb temperatura ja mes raonable i al migdia swim 1km amb pales i 30 abdominals i session night swim amb 2km dels quals 1km amb pales i 60 abdominals. Sopar i descancar.
Sortida ja repetida amb Alfred dissabte al mati de 21km des de Terrassa direcció font de la cirera i tornar amb una sortida de sol fantastica aixi com la MO
Respecte el diumenge, pre escalfament de 8km per Terrassa previ a la 3 cursa del Mont rodo que havia fet el circuit pero no la cursa. Molt exigent el circuit de montanya ja que es sort de uns 200 metres de desnivell arribant al km 8 entorn als 620 metres, es a dir, s'acaben fent en 12km un desnivell acumulat positiu+negatiu de 800 metres. Aquesta vegada amb companyia de Montse i Albert companys de Trailwalker per anar agafant fondo. A l'arribada els nens i la meva dona, incondicionals que ells no s'imaginen la ilusio que em fa cada vegada que arribo i els veig. Gracies.
Respecte la trailwalker nomes ens manquen 170 euros. Gracies novament a tothom per la vostra col.laboració, nomès ens falten aquests diners per arribar-hi.
Penjo fotos de anteriors sortides.
Ens veiem a Granollers, Marato BCN, montornes i cursa dels bombers.

sábado, 22 de enero de 2011

EN BUSCA DE GR5 A -8ºC RELLINARS- MONTSERRAT




Increible jornada matutina amb bona companyia, Alfred i Montse,companys de la Trailwalker, mancava en Jordi que estava fent una mitja dema a Castelló.
6.30 AM sortida de Terrassa en direcció Rellinars amb cotxe gràcies a la col.laboracio de la taxista avui de la Terersa, moltes gracies.Quan hem arribat ens pensavem que teniem ja el GR5, foto de sortida i apa a -8ºC negatius movent la colita i en ruta. Ritme suau per tal de sortir de Rellinars en direcció Montserrat. A la sortida de Rellinars creiem que ja el teniem però ens hem colar pel GR96, tot i aixi molt be ja que la direcció era la mateixa. Arribada ja de dia a Vacarisses enllaçant amb el cami de la Matagalls direcció Monistrol per tal d'afrontar la darrera pujada cap a Montserrat. Arribada amb 16 km amb desnivell i 2:41 minuts.
Visita obligada a la Moreneta i esmorzar. Compren coca i mato per la familia i baixem amb el cremallera, retorn cap a Terrassa.
En resum bones sensacions tot i que fotia un fred que pela. Al final hem trobat el GR5 que serà la ruta que farem al final de la TRAILWALKER. Hem agafat un bon ritme de grup per tal d'anar adaptant-nos al terreny pel mes de MAIG.
Primer entrenament sobre terreny amb resultat mes que aprovat.
Respecte les darreres noticies de la TRAILWALKER, des de intermon ens han demanat email ja que hi ha un altre grup a Terrassa interessat per fer una presentacio al DIari de Terrassa, seguirem informant.
En quant entrenaments setmanals, ja comentat el dilluns de festa, dimarts, dijous i divendres steps 10x100x1 i 10x50x2 i swim acumulat de 3km.
Segurament farem setmana vinent cursa de Montrodo a Matadepera, previ a la Mitja de Granollers.

lunes, 17 de enero de 2011

21 KM + 10 KM + 750 METRES


Primera prova de l'any 2011 ja superada amb positiu. Setmana suau d'entrenaments basada en steps,run+swim. Dilluns,dimarts descans per poder dimecres,dijous i divendres fer steps, classic ja de 100x1 i 50x2 per Parc de Vallparadis aixi com el divendres swim 2km.
Dissabte 10 km run amb familia, ALfred i Albert, integrants del grup PFM, entrenament suau per Terrassa cap el Sanatori i tornar. Comentant la jugada que portem ja recollits 1135 euros. Novament moltes gracies a tots els que heu colaborat, ja ens queda molt poc pels 1500 euros i també per poder ajudar a tanta gent necessitada amb la construccio del pou per aigua. MOLTES GRACIES. Pels que encara no ho heu fet, si us plau, nomes una petita col.laboracio, 1 euro ja ajudem mes del que ens pensem.
Respecte el diumenge, GRAN DIA, REUNIO AL 100% de tot equip PFM TRAILWALKER, lo inpensable, des del mes de novembre que intentem quedar i per fi ja ho hem aconseguit. Quan tingui les fotos les penjo, quina ilusio, es nota que hi ha ganes per aconseguir el repte. JA QUEDA MENYS. En quatre mesos ja hi som.
Respecte la tactica de entrenament a la perfeccio. Sortida a les 7 del mati a ritme una mica mes fort, sub 5´ per tal de poder fer els 10km de calentament que posteriorment sumats als 21,097km em diria com vaig de forces. Es mes com a guinda vam pujar a fer swim 750 metres suaus per estiraments.
Respecte la cursa, dia especial ja que per segona vegada corria al costat d'una persona molt estimada com es la meva dona, quina il.lusio poder fer els 3km primers al seu costat. Per cert anava molt flamenca, sobrada vaja. Aixo fa pensar que ja esta preparada per la propera CURSA DELS BOMBERS, passar dels 5km als 10km. Respecte a la resta de la familia, enhorabona a tots i totes per que cada dia som mes els boixos que practiquem aquest esport que ens alegria cada dia i podem compartir junts. JO crec que al final crearem un grup esportiu familiar. Nomes em manca la meva germaneta que esta fent ja els seus pinitos i em breu segur que s'enganxa ( o al menys aixo espero jo!!!!!).
A l'arribada gran ambient i entrada amb en LUIGGI i la MONTSE i entrevista amb TV3, nomes fa 3 anys que correr i ja esta a bon nivell, per cert, també s'ha de dir que en la CURSA SANT SILVESTRE 31 12 2010 va quedar 3ª de la seva categoria. Quin nivell??????
En resum jornada casera molt positiva amb ambient familiar ja que a l'arribada estava també la mare amb els petitons i la Txell, que més es pot demanar!!!!
Avui festa, aprofitant per fer estiraments, steps 100x1, 50x2, 20km indoor bike i 1km swim amb manoples.
TOT SUMA ENDAVANT.

lunes, 10 de enero de 2011

PREPARANT LA MITJA DE CASA


BONA NIT COMPANYS, AMICS I FAMILIA, EN PRIMER LLOC MOLTES GRACIES A TOTS PER LES APORTACIONS REALITZADES FINS ARA. EN EPOCA DE CRISI ES MOLT MES ESFORÇ AQUESTS PETITS GRANS GESTOS. NOMES MANQUEN UNS 500 EUROS JA HO TENIM AL SAC PER PODER ACONSEGUIR UNA CONSTRUCCIO DE POU PER INTERMON, ANIMS ENTRE TOTS HO CONSEGUIREM.

RESPECTE LA SETMANA, ENTRE DINARS,SOPARS I SENSE FESTES AL TREBALL, ENTRENAMENTS DE QUALITAT CENTRATS MES EN EL SWIM, JA QUE SUMEM:

DILLUNS: 1KM SWIM
DIMARTS: 1KM SWIM
DIMECRES: 2KM SWIM + 7 KM RUN
DIJOUS: 7KM RUN
DIVENDRES: 100X1 I 50X2 STEPS + 2,5 SWIM
DISSABTE: 20 KM RUN (SIMULACIO DE LA MITJA DE TERRASSA)
DIUMENGE: 1KM SWIM

BUENO NO ESTÀ MAL PERÒ ESPEREM AQUESTA SETMANA CENTRAR-NOS EN LA MITJA DE CASA, DE TERRASSA ON JA SERÀ LA 7 MITJA DE TERRASSA. UN ALTRE PREPARACIO MES PER LA TRAILWALKER. EL REPTE ESTARÀ EN NO EL TEMPS SINO FER UNA TIRADA LLARGA, ES A DIR, FER 10/15KM ABANS DE COMENÇCAR LA MITJA I ENLLAÇAR A VEURE QUE TAL SURT EL TEMA PER LA MARATO DE BCN.

SEGUIM AMB RITME.PFM

domingo, 2 de enero de 2011

SANT SILVESTRE 2010



Desprès d'un any intens més d'entrenaments que no pas de curses, tot i que al final va caura la Mitja de Terrassa, Marato de BCN, cursa dels bombers, triatlo de calafell, triatlo de gava, jean bouin, cursa de la bisbal de penedes, la meva primera Behobia, ...res millor que acabar amb un RETROBAMENT d'un molt bon amic d'aquell que mai el perds tot i la distancia, vam fer junts la SANT SILVESTRE DE SANT CUGAT. Curiosament feia 15 anys que haviem fet junts la MITJA DE SANT CUGAT, la meva primera cursa de petitó, grans records.
En la sortida ell tenia molts nervis per que no sabia si l'acabaria, però jo ho tenia molt clar, persona amb molts km's a les cames, molta força mental i bona companyia, que podia faltar???? I aixi va ser, ritme molt constant i arribada a la meta molt satisfet amb fortes emocions, moments que s'en van al record per tancar un 2010 ple de molts moments d'alegria familiar i personal. Gracies a la meva dona i als meus fills per poder permetre'm poder portar una vida d'aquest estil. Matinades per entrenar, curses, viatges.... Però sortosament això no s'acaba aqui. Es mes estic molt satisfet per que el mes de GENER 2011 la Txell compartira amb mi la cursa de Terrassa. (5km) per poder preparar-se per la CURSA DELS BOMBERS. En resum l'esport ens fa sentir en forma tant fisica com mentalment, per que no gaudir-ne d'ell.
Setmana d'entrenaments suaus:
3 dies steps: 30x100 i 30x50
swim: 6km.

Com a punt final i per que no d'inici en tots el REPTE del 2011 PFM TRAILWALKER, un motiu i un deute per complir per una persona que tot i no estar fisicament present, sempre la tindrem al nostre costat, molts records positius que justifiquen aquest repte tant exigent.
That's all folks.