sábado, 24 de enero de 2009

ENTRENAMENTS SETMANALS








Despres de la mitja de Terrassa, el dilluns sense descansar tornem al tema, amb bones sensacions de cames però evidentment de forma relaxada i suau.
Dilluns: 8km
Dimecres: 8km
Dijous: 8 km
Divendres: 8km

Sortida aquest mati dissabte brutal i encarada a la preparacio del desert. Sortida amb el amic Isma compañero de viaje a fer run beach. Les previsions eren dolentes i evidentment ho han estat. Ens aixequem a les 5.45 am i passo amb cotxe a recollir-lo direcció BCN. Arribada a Port Olimpic a les 6:30 preparació, estreno de la camelback "EQUIPO SALOMON" regal de la sra impressionant. Carregats amb 2,5kilos comencem per la sorra i no pas per el costat de l'aigua no???? per on s'ha d'anar per un bon entreno. Amb el frontal i anar fent. Res a veure amb l'asfalt. Bon ritme de respiració però la força de cames era dura i sense descans. A més som tan "masocas" que anave agafant totes les dunes habidas y pr haber.
En resum 1h 2o minuts de bon ritme i sense "llagas" en els peus, Molt bonic anar corrent per la patja quan eldia va sortint. Ara bé semblava que tot estigues preparat com si fos el desert, a més fotia un vent que feia por, unes onades que havies de vigilar perque sino et pillaven.
Però molt divertit i enganxat cada dia més per l'hora de la veritat.

ROAD TO SAHARA. Adjunto altres fotos de matagalls 2008 i mitja de Terrassa 2009

sábado, 17 de enero de 2009

2 SETMANA GENER 2009

Entrenaments suaus adequats per preparar la mitja de Terrassa, 3 dies run i 1 swim. Seguim ritme correcte per sahara, ja queda menys. Adjunto album d fotos.

domingo, 11 de enero de 2009

1ª SETMANA 2009

Bona setmana d'entrenaments però força suau degut a la climatologia.
Setmana de swim, 3 dies 1km diaris i avui sortida de muntanya. De Montcau a la Mola. 14km de run ok a ritme normal i encara hi havia neu i gel. Un dia magnific amb nit de lluna plena i sortida de sol fantastica.

domingo, 4 de enero de 2009

viernes, 2 de enero de 2009

POSSIBLES REPTES 2010




En aquestes vacances de nadal, mires pagines relacionades amb running i veus que no hi ha limits. Un d'ells es la pagona de big five marathons, on ja havia sentit parlar però es un repte complicat no pas per distancia sino per condicions temporals. Es tracta de la NORTH POLE MARATHON. Us adjunto algunes fotos per anar fent boca. Sembla interesant.

Pel que fa la setmana, bons entrenaments tot i el temps que no ha acompanyat.

Dilluns: run 45 minuts
Dimarts: pujada a la Mola des de Cavall Bernat
Dimeres: run 45 minuts
DIjous: run 45 minuts i 45 minuts de bike
Divendres: run 45 minuts i 4.000 metres swim

Molt content per sortida a la Mola amb la meva dona. Ens ho vam passar de conya. Es fantastic poder practicar esport amb la familia.

Finalment entrenament llarg de swim a la piscina per preparar la 1/2 challenge 2009.

RESUM BLOG 2007- 2008

LUIGGI1801