viernes, 29 de febrero de 2008

SIMPLY THE BEST!!!







Aquesta setmana he comprat la bici més divertida i comoda que mai havia provat, es per flipar com es monta i es plea. Brutal. No s'havia que darrera d'aquesta marca, BROMPTON hi ha historia, es el rotllo de les city bikes. A mes hi ha accesoris pe tot, per donar la volta al mon. Bueno al tenir peques, he comprat una cadireta pels petits, al puja l'ariadna ha flipat. Ho va veient tot i riu molt. Que divertit. Per l'estiu ens ho passerem de conya. Bueno i a mes es fa exercici. Aquesta setmana he fet més de 2 hores de city bike. Ja us aniré explicant. De moment penjo fotos de la "machine". Tambe adjunto bici petita Ariadna.

Nervis per la maratho. Jornada de descans.

domingo, 24 de febrero de 2008

DARRERA PREPARACIO MARATHO BCN


Setmana d'entrenaments forts, sortides llargues per veure sensacions del cos per la maratho de BCN, de moment tot sembla que va bé. Aquest mati sortida de 2,15 de 6 a 8.15 per montanya, recorregut amb frontal nou per a mi. Primera part amb certs desnivells però les cames van responent. La segona part més planera, però hem incrementat ritme per veure com anem pel proper duimenge. El repte es restar propers a 3:30 però "ya se verá". De moment aquests darrers mesos el cos ha anat agafant força fons per preparar la temporada. A partir de la maratho començarem a incrementar més la natació per debutar en triatlo i fer novament la temporada de aquatlo, la veritat és que em ve molt de gust. Aquest any intentaré el repte de 4km swim i 20 corrent. L'any passat vaig fer els 2km swim i 10km run. A veure que tal????? I començar la bici, soc molt novato en això.

Bueno ens veiem la setmana que ve a veure que tal ha anat. Per cert, adjunto foto de possible city bike que em compraré. Es guapissima. Un classic.

miércoles, 6 de febrero de 2008

FEEL GOOD!!!!!



Ja era hora de tenir 5 minuts per escriure quatre paraules. La veritat es que ha passat tot molt depressa. Bueno despres de la mitja de Sutges vaig entrenar setmana seguent molt fort per Terrassa amb el company Isma per poder aconseguir el repte, baixar de 1:30. Però el dia de la veritat, sortida molt trencada de ritme i el km9 em vaig trencar. Vaig haver de parar veient que no anava bé. No m'havia passat abans, però no podia seguir. Bueno, vaig pensar que ja ho aconseguiria a Granollers. Vaig entrenar per montanya, 1,45 per Sant Llorenç, sortint a primera hor amb frontal, et penses que no trobaras a ningú, però ja vaig veure un grup de 4 runners. Vaig estrenar babes de muntanya Salomon, quina passada, es nta cavi respecte les NB d'asfalt.
Bueno segunit amb les curses caramba, sembla que sigui la lli de murphy, tres anys intentant anar-hi i al final no he pogut anar per raons més que justificades. Ja tenim a la familia un nou fill, Luiggi, sembla que sigui com el pare, correr i correr, ja que ha sortit abans de temps. Però de moment tot ok. Esperem que en uns quants dies sorti cap a casa. A nivell d'horaris ua mica de "cul" però puc seguir entrenant amb el company a bo ritme diari, ja estan institucionalitzats, cada dia de 6 a 7 am. Esforç d'aixecar-se del llit però val la pena. A veure si puc finalment fer la MARATHO DE BCN. Seria el 3 any.

Adjunto foto del petito que sembla que es igual a la mare. JA VEUREM......