domingo, 9 de marzo de 2008

CRONICA MARATO BCN 08

OBJECTIU COMPLERT. El repte era fer sota 3.30 i vam fer 3.29, por los pelos. Les previsions eren enganxar-se a la llebre de 3.30 i no deixar-la. Però al sortir hi havia molta gent (9000 atletes) i no la vam veure. El ritme havia de ser de 5´el km. Aixi vam començar i mica en mica ens vam animar al sentir-nos bé. Però controlant. Molta animació aquest any, ja era hora. Cap a Meridiana vam pillar a la llebre i amb el ritme que portavem la vam avançar. Vam fer la mitja amb 1:40. Era perfecte per tenir un petit coixi per els darrers km's. PErò vam mantenir el ritme per sota 5´. La part més dura, degut al calor i es clar al cansanci, va ser del 35km al 40km. Vam baixar el ritme, però els dos darrers km's vam recuperar, podent arribar al repte planificat. Quan arribas tens unes sensacions inexplicables. Otra al bote, que ja son 4. I pensar que el repte inicial era treure'm el cuquet de fer-ne 1 a la vida. DOncs es veu que això enganxa.

A part d'això, entrenament setmanal de conya. Dilluns i dimarts descans, dimecres, dijous i divendres, 1h diaria. Bon ritme de recuperació.
Pel que fa al swim, estic molt content, el dijous 3,2km en 1hora. Repte poder entrenar pels 4km. A veure que tal????????????

Entrenament setmanal city bike, 15km.

Sortida avui a les 6 per anar run montanya, quin dia més bonic, tapat però respiras aire sà. 14km, sortida Mata fins La mola, anar i tornar.

Això és tot.

Frase èpica

"Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving"
- Albert Einstein (1879-1955)

No hay comentarios: