domingo, 18 de noviembre de 2007

CAP DE SETMANA




Sortida 7:30 AM a -2º de Coll de les Estenalles (Montcau) direcció a La Mola, entorn una 1:30 minuts. Terreny de pujades i baixades, però en general plà, però força irregular. Bon entrenamebt per curses de montanya. Molt divertit per sortir de l'asfalt. Seguim amb bon ritme, tot i que es nota que ja arribat l'hivern.
Molt agrait poder entrenar en un entorn de natura com es el Parc Natural de Sant Llorenç de Munt.
A dalt de La Mola hi ha un restaurant tant per esmorzar comper dinar (millor reservar) on es menja molt bé desprès de fer exercici.

Diverses fotos de l'entorn.

viernes, 16 de noviembre de 2007

ENTRENAMENT SETMANAL

Aprofitant la darrera setmana de vacances, entrenament perfecte per manteniment i preparar el fi d'any:

dilluns: running 1h i swim 1km
dimarts: running 50´ i swim 1km
dijous: running 50´i swim 1km
divendres: running 50´ i swim 1km

A veure la setmana vinent com va. Segurament estic pensant en fer la Mitja de Mataró i la de Sitges. Ambdues no les he fet mai. A veure que tal??????

NOTICIA CURIOSA

Madrazo Hace Trampa en el Maraton de Berlín
Octubre 10, 2007
Esta nota no es de extrañarse, ver Roberto Madrazo hacer trampa no es cosa rara, pero que lo halla hecho en Berlín, tratando de engañar a los jueces alemanes. Y todavia tener el descaro de recibir una medalla de GANADOR de su categoría, con un tiempo de 2 horas, 41 minutos y 12 segundos (con ese tiempo podria ir a las olimpiadas). BUENO PERO QUE PODIAMOS ESPERAR DE ROBERTO MADRAZO.

“Si es tramposo para una cosa, es tramposo para todas las cosas”

“Si yo tengo la maña (manía) de robar, voy a robar aquí, voy a robar en Estados Unidos, voy a robar en Europa, voy a robar en todo el mundo”

De acuerdo con el dispositivo, Madrazo corrió 15 kilómetros en solamente 21 minutos _ con una velocidad que ningún humano puede alcanzar, señaló el director de la carrera Mark Milde. “Ni siquiera quien posee la marca mundial puede correr tan rápido”.
La marca mundial en 15 kilómetros es de 41 minutos y 29 segundos, y corresponde al keniano Felix Limo.

vaya tela??????????

sábado, 10 de noviembre de 2007

FOTOS MARATO NEW YORK









Aqui van unes fotos, brutal la cantitat de gent.

jueves, 8 de noviembre de 2007

MARATO NOVA YORK




Vam sortir de BCN el dimecres 31/10/07 a les 9:30 i arribada a New York el mateix dia a les 15.00. Va anar molt bé per poder adaptar-se a canvi horari. També per poder entrenar en terreny. Brutal poder entrenar per Central-park. Tant i que vaig estar 1.30 corrent per poder trovar la arribada a l'hotel. Molta i molta gent. De tots els paisos. El dijous vam anar a recollir el xip i dorsal i super ben montat, molt bona la organització. El dissabte vam anar a correr a les Nacions Unides. Quin fred que feia!!!!! Menys mal que les previsions pel l'endemà eren bones. I aixi va ser, quin dia més bonic. Vaig coneixer uns companys de BCN i vam poder anar junts fins la sortida. Quin ambient, vam sortir des de la Biblioteca pública de la 5e Avenue (molta historia) fins el pont de Verazzano vam autocar, en me vida havia vist tants junts,semblava una peregrinació. La gent animada, molt contenta, de totes les nacions, xinos, japos, holandesos, anglesos,... A l'arribada a la zona de sortida, ja hi havien molts atletes. Vam arribar a les 7 i fins les 10.20 no sortiem. Ja havia arribat el moment, el gran moment, quins nervis. Ja estavem preparats i efectivament, vam passar pel famos pont, quins crits quin ambient de nassos, corries embobat. Gent pels carrers animant, grups de musica, rock, gospel,...Brutal. S'et feia molt distret i alhora rapid. Per cert, bon ritme. La mitja 1.48, ja era lo previst, entorn 5m el km. Passant per Brooklyn, molt fort, vaig veure un japo amb samarreta de 1938 (data de naixement) Quins.....EL VAIG FELICITAR, OLE TUS.....Ja m'agradaria primer arribar a aquesta edat i segona amb aquest estat de forma i poder acabar una maratho.
Arribada a la 1a avenue, que llarga, però seguia a tope de gent. I despres arribada a Central Park i les darreres milles patint (ja era d'esperar) però molt content. Temps final 3:45:40. Record personal respecte marato BCN 2007. Estava la Txell esperant a l'arribada. Quines emocions.

Recomenat. Per cert, agencia de viatges molt ben organitzat. Moltes gràcies. I enhorabona a tothom que l'ha acabat. Recomanat per a tothom. Fotos a tope.

MITJA MARATO VENDRELL

La setmana passada, el dia 28 de octubre vaig fer la mitaj del Vendrell. Jugava amb ventatja ja que aquest estiu havia estat entrenant per la zona. Recorregut moltbonic, tot i que pot millorar, no passar per tant asfalt i passar més per camps de vinyes, tot i així, et sents com a casa. Em va servir d'entrenament per preparar els darrers dies de la marató de New York (la gran fita de l'any, i per que no de la meva vida, potser, un gran repte). Bueno en resum em vaig sentir molt bé i vaig poder fer el millor temps de mitja fins ara, 1:35. Fantastic i molt satisfet. T'adones que val la pena l'entrenament de tot aquest temps.
Va fer, a més a més, un dia molt bònic. Molt ambient ja que es feia una cursa de 10km paralela. Ambient popular de totes les edats.
Durant tot el recorregut, la primera part mes dura ja que feia pujada, però la part de desprès molt mes planera i alguna lleugera pujada i baixada. Però el fet de coneixer el terreny t'ajuda a mesurar les forces.

Bueno fins desprès.